BACK TO JOB SEARCH

Stage Continu Verbeteren (I)

Operations Utrecht Full-time Netherlands

Vacatureomschrijving

Wat je gaat doen

  • De koffie branderij heeft een op TPM gebaseerd verbeterprogramma. Je leert hoe dit programma binnen JDE wordt uitgevoerd en helpt bij het verbeteren van 1 of meerdere onderdelen van dit systeem. Voor de jaarlijkse audit draag je bij aan het optimaal tonen van de prestaties.  
  • Je gaat een onderzoek uitvoeren naar 1 van de volgende onderwerpen:  Optimalisatie manier van werken kwaliteitscontroles, SMED in dagelijkse routines, Optimalisatie job card systeem in logistiek, bereiding en verpakkerij. Periodiek onderhoud en autonoom onderhoud  optimalisatie in digitale systemen. Of onderzoek naar het verminderen van verlies aan koffie in het process. 
  • Je maakt deel uit van de fundamenten pilaar waarin verbetertechnieken, 5S en digitaal worden gedragen in de fabriek.

Functie-eisen

  • HBO- WO werk- en denkniveau;
  • Je hebt in je opleiding de basis geleerd van dagelijkse management systemen en problem solving technics, bijvoorbeeld Kaizen en Root Cause analysis;
  • Je wil je geleerde kennis in praktijk brengen in een technische omgeving en bent bereid om het process van koffie produceren en verpakken van start tot finish te leren.
  • Je bent een doener en goed in coördineren en organiseren;
  • In je communicatie kun je goed schakelen en aansluiten bij de verschillende lagen in de organisatie;
  • Affiniteit met techniek en met een productieomgeving;

We bieden
Een stageplaats voor 4-6 maanden vanaf augustus/ september 2024 met mogelijkheid om daarna te solliciteren voor 1 van de mooie functies binnen JACOBS DOUWE EGBERTS. Een praktijk ervaring in een moderne fabriek waar Continu verbeteren dagelijks wordt uitgevoerd en waar de klassieke TPM in de praktijk wordt gebracht. 

Aanvullende informatie

Als je bij ons werkt, maak je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt.

Voor deze stage geldt een standaard JACOBS DOUWE EGBERTS vergoeding voor stagiairs/afstudeerders. De stageperiode is per augustus/ september 2024 en voor een periode van 4-6 maanden. Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een HBO- of WO-instelling.

Een online capaciteitentest maakt deel uit van de selectieprocedure.

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Shona Thomas, Plant director, per e-mail: shona.thomas@jdecoffee.com. Of reageer ter attentie van Madelief Oortman Gerlings, Talent Aquisition, per email: madelief.oortmangerlings@jdecoffee.com. Heb je interesse in deze stage, dan kun je online reageren.

Bij JACOBS DOUWE EGBERTS kan óók jij impact hebben, net als al onze ruim 12.000 gepassioneerde werknemers die actief zijn in meer dan 100 landen. Wij zijn er trots op dat we samen met hen iedere dag een rol mogen spelen in de levens van miljoenen mensen met onder andere onze sterke merken als Douwe Egberts, L’OR, Senseo®, Pickwick, Piazza D’Oro, Jacobs, Tassimo, Moccona, Kenco, Pilao en Gevali. De impact die onze werknemers hebben op de organisatie, de merken en zichzelf, draagt bij aan onze wereldwijde belofte: “A coffee for every cup”. Kortom: Wat jij bij ons doet heeft impact.

Als koffiebranderij Utrecht (KBU) zijn wij continu bezig onszelf en onze systemen te verbeteren en digitaler te maken. Hiervoor zijn we op zoek naar een stagiaire Continu Verbeteren.