BACK TO JOB SEARCH

Stage Milieukunde

Operations Utrecht Intern Netherlands

Vacatureomschrijving

Als stagiair Milieukunde ben jij in staat om op heldere wijze onze “Earth Saving Commitments” te analyseren, in kaart te brengen en plan van aanpak op te stellen. 

Daarnaast zal je gaan assisteren en meedenken om:
-    Milieueffectrapportage (Fine en Kinney) te reviewen;
-    Environmental Roadmap op te zetten;
-    Afvalprogramma te analyseren;
-    Analyse te doen van milieu-incidenten;
-    Reviewen van milieu-gerelateerde procedures; 
-    Voor te bereiden op Milieuaudits.

Functie-eisen

  • Je volgt een HBO- of WO- opleiding in de richting van Milieukunde/ Duurzaamheid (of vergelijkbaar);
  • Je bent écht toe aan het verbinden van de theorie met de praktijk;
  • Je hebt een brede scope en bent in staat om onderwerpen vanuit diverse invalshoeken te benaderen;
  • Je hebt affiniteit met data analyse- en verwerking;
  • Je wilt toegevoegde waarde leveren aan praktische onderzoeksvragen die binnen onze organisatie spelen.

Aanvullende informatie

Als je bij ons werkt, maak je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze collega’s werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt.

Voor deze stage geldt een standaard JACOBS DOUWE EGBERTS vergoeding voor stagiairs/afstudeerders. In overleg zullen we de startdatum en duur bepalen. Onze voorkeur gaat uit naar een periode van circa 6 maanden vanaf augustus/september 2024. Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een HBO-/WO-instelling. Een online capaciteitentest maakt deel uit van de selectieprocedure.

This internship is dutch only!

 

Enthousiast? Reageer nu!

Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Nurettin Guzel, SHE Lead bereikbaar via nurettin.guzel@jdecoffee.com. Ben je geïnteresseerd in deze stage, dan kun je online reageren ter attentie van Madelief Oortman Gerlings, Talent Acquisition bereikbaar via madelief.oortmangerlings@jdecoffee.com.

Bij JACOBS DOUWE EGBERTS kan óók jij impact hebben, net als al onze ruim 16.000 gepassioneerde werknemers die actief zijn in meer dan 100 landen. Wij zijn er trots op dat we samen met hen iedere dag een rol mogen spelen in de levens van miljoenen mensen met onder andere onze sterke merken als Douwe Egberts, L’OR, Senseo, Pickwick, Piazza D’Oro, Jacobs, Tassimo, Moccona, Kenco, Pilao en Gevali. De impact die onze werknemers hebben op de organisatie, de merken en zichzelf, draagt bij aan onze wereldwijde belofte: “Creating a better future together”. Kortom: Wat jij bij ons doet heeft impact.

JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland. Al ruim 270 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. Vandaag de dag creëren we kansen in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 koffie- en theemerken. Denk aan karaktervolle merken zoals Douwe Egberts, L'OR, Jacobs, Senseo, Pickwick en Moccona.

Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'. We benutten elke kans om uit te blinken. Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!